loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 689 شنبه 05 بهمن 1392 نظرات (0)

در حالي‌كه اين‌روزها حضور وزراي دولت روحاني در فيس‌بوك زمزمه‌هاي رفع فيلتر از اين شبكه اجتماعي را به راه انداخته بود دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه آب پاكي به دست كاربران فيس بوك ريخت و نه تنها رفع فيلتر را غيرممكن دانست بلكه با صهيونيستي خواندن اين شبكه به مخاطبان هشدار داد.

مشاور قضایی دادستان کل کشور همچنين اظهار داشت: شاید اطلاعات یک یا چند فرد از شهروندان عادی یک کشور به تنهایی بی اهمیت به نظر برسد و برای دشمن ارزش چندانی نداشته باشد اما اطلاعات جمع کثیری از شهروندان یک کشور و تحلیلی که از پردازش این اطلاعات به دست مي‌آید ارزش شگفت انگیز و حیاتی دارد.


 وی افزود: در صورتی که این اطلاعات به دست دشمن برسد، آن کشور در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت، علاوه بر این حتی اطلاعات شخصی یک فرد خاص نیز (مثلا در شرایطی که این فرد یکی از دانشمندان یا نخبگان علمي‌یا یکی از مسئولان سیاسی یا نظامي‌کشور باشد) می‌تواند برای سرویس‌های جاسوسی دشمن اهمیت بسیار زیادی داشته باشد.


 فيلترينگ ريختن دريا به كوزه است
در همين رابطه يك كارشناس مسائل آموزشي به «قانون» گفت : اگر فیلترینگ برداشته شود اولین نتیجه آن بیکار شدن آقای خرم آبادی است و قاعدتا ایشان باید از شغل خودش دفاع کند.

 

تقلیل همه مسائل زندگی به سیاست و تقلیل سیاست به فعالیت‌هاي جاسوسی جایی برای بحث باقی نمي‌گذارد‌. من نمي‌دانم آقای خرم‌آبادی چه اندازه با فضای مجازی آشنایی دارند. فیس بوک جای رد و بدل کردن اطلاعات سری و طبقه بندی شده نیست. اگر قرار باشد تحلیل‌هاي بی پایه ارائه کنیم ‌، با استدلال‌هايی  از همین نوع مي‌توان اثبات کرد که صهیو نیسم و استکبار جهانی نمي‌خواهند ایرانی‌ها از ابزارهای جدید ارتباطی مانند اینترنت و شبکه‌هاي اجتماعی مثل فیس بوک استفاده کنند تا صدای ما  در فضای  مجازی شنیده نشود و پیام ما به گوش مردمان تشنه حقیقت نرسد.

 

اخلاق در اینترنت مانند اخلاق در جامعه است. شما به چیزهایی دسترسی خواهی داشت که مورد علاقه شماست. انسان‌ها بر اساس فطرت خود میل به امور نیک دارند و همین تمایل در شبکه‌هاي اجتماعی مجازی هم نمود پیدا مي‌کند. 


شيرزاد عبداللهي اضافه كرد: فیلترینگ به بهانه سیاسی و امنیتی  مانند ریختن دریا در کوزه است. زندگی که همه اش سیاست نیست و همه کسانی هم که در فیس بوک حضور دارند سیاسی نیستند.

 

فیس بوک یک شبکه گسترده اجتماعی است. دوستان قدیمي‌همدیگر را پیدا مي‌کنند‌. اعضای خانواده که از هم دور افتاده اند دور هم جمع مي‌شوند و با هم گپ مي‌زنند و عکس مبادله مي‌کنند‌، دوستان خبرها را خیلی سریع به هم منتقل مي‌کنند. هر کس با هر گرایشی مي‌تواند صفحه ای برای خود بازکند و در باره هر موضوعی نظرات خود را با دیگران در میان بگذارد. جز اتصال به اینترنت هیچ محدودیتی وجود ندارد‌.


وي افزود : مي‌توان در فضای مجازی و به‌خصوص در فیس بوک کمپین ضد جنگ راه‌اندازی کرد، مي‌توان با  فیس بوک به عنوان یک رسانه خرد انحصار رسانه‌هاي خبری بزرگ دنیا را شکست.

 

مي‌توان حقایق دینی را مستقیما به گوش مشتاقان آن در سراسر دنیا رساند‌، مي‌توان هیات‌هاي مذهبی تشکیل داد. مي‌توان شبکه‌هاي آموزشی راه اندازی کرد.  فیس بوک به اجتماعی شدن خبر و سیاست هم کمک مي‌کند. نقش شبکه‌هاي اجتماعی درافشای جنایت‌هاي دولت اسراییل کاملا چشمگیر است. گوانتانامو و  زندان ابوغریب از طریق همین شبکه‌ها افشاشد.


اين كاربر فيس‌بوك در پاسخ به «قانون»  خاطر نشان كرد:
آدم‌های ضعیف مي‌توانند صدای خود را به گوش دیگران برسانند. فیس بوک را ما اختراع نکرده ایم همچنان که قبل از آن رادیو‌، تلویزیون‌، تلفن همراه‌، اینترنت‌، وبلاگ و صدها ابزار رسانه ای دیگر را  هم ما اختراع نکرده بودیم.

 

اینکه دیگران از این ابزارها استفاده غلط مي‌کنند را نمي‌توان بهانه ای کرد برای اینکه ما از این ابزارها استفاده درست نکنیم. اینکه جامعه را از امکانات ارتباطی جدید محروم کنیم منجر به عقب افتادگی جامعه مي‌شود.

 

از همه مهم تر ابزار فیلترینگ در دنیای پیشرفته امروز جواب نمي‌دهد و کاملا بی فایده است. فیلترینگ را مي‌توان دور زد.  فیلترینگ فقط امکان کنترل صحیح بر اینترنت و فضاهایی مانند فیس بوک را از بین مي‌برد. انسان‌ها هم به طور طبیعی به چیزهایی که ممنوعه است حریص ترند.


فيس‌بوك ؛ بهترين فرصت براي جمهوري اسلامي
در همين رابطه علي اصغر شفيعيان سردبير سايت انصاف نيوز هم به «قانون» گفت : حرف‌های آقای خرم آبادی غلط نیست، همچنان که الان من و شما و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما می‌توانیم صفحه‌  باراک اوباما یا دیگران را رصد کنیم، آنها و سیا و غیره هم می‌توانند صفحه  جواد ظریف و باقی مردم را رصد کنند.

 

آنچه مهم است اینکه فیسبوک مانند تلفن و اینترنت، یک وسیله  ارتباط عمومي‌است. الان شرکت‌هایی به صورت کاملا حرفه‌ای برای تحقیق بازار کالاها و خدمات در فیس‌بوک فعالیت می‌کنند؛ حالا این کالاها می‌توانند خودرو یا خبر یا خدماتی باشند. حتی خود آقای خرم آبادی می‌تواند از فیس‌بوک برای ارزیابی نظر ایرانیان از عملکرد کمیته‌  فیلترینگ استفاده کند یا از آنها برای طرد و حذف محتوای مجرمانه از جمله صفحات پرنوگرافی کمک بگیرد.


اين روزنامه نگار از طريق صفحه فيس‌بوكش گفت : " الان چند میلیون ایرانی از داخل ایران با استفاده از فیلتر شکن وارد فیس‌بوک می‌شوند، آیا می‌توانیم همه را به قانون شکنی متهم کنیم یا آنها را عامل صهیونیست‌ها بخوانیم؟

 

آیا همه‌  آنها می‌خواهند به صفحاتی با محتوای مجرمانه بروند؟ این کمي‌بی انصافی است که ایرانی‌ها را اینقدر ناتوان از تشخیص بدانیم. اگر از مسئله بودن فیس‌بوک عبور کنیم، به بهترین فرصت برای جمهوری اسلامي‌تبدیل خواهد شد؛ برای دفاع از حقانیت ایران و ایرانی  و نشان دادن اسلام غیر‌تکفیری."


حال پرسش اين است كه چرا در حالي‌كه عموم نخبگان اجتماعي به فرصت بودن فيس‌بوك تاكيد دارند‌، سياسيون حكومتي آن‌را تهديد تلقي مي‌كنند؟ آيا نمي‌توان از اين ظرفيت به نفع منافع جمهوري اسلامي‌و اسلام و تشيع بهره‌برداري كرد؟ يا اينكه مسئله فقط ضربه به دستگاه ديپلماسي است و هك صفحه دكتر ظريف هم هشداري به وي بوده براي كوتاه كردن دستش از اين فرصت‌. واقعا ماجرا چيست ؟
روزنامه قانون

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 52
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 736
  • آی پی دیروز : 673
  • بازدید امروز : 17,479
  • باردید دیروز : 13,696
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 89,157
  • بازدید ماه : 195,450
  • بازدید سال : 1,499,895
  • بازدید کلی : 7,699,197